http://www.starbucks.co.id/en-US/_Social+Responsibility/_Social+Responsibilities/Organic+Coffee.htm\
Organic coffee is grown without the use of synthetic pesticides, herbicides or chemical fertilizers. These growing practices help maintain a healthy environment and clean ground water. Once harvested, the coffee beans must be processed in organically certified mills and roasting facilities to be sold as certified organic.
Many of the coffees we buy are grown using organic methods but are not certified as such. Official certification requires farms to submit to three years of soil testing, and annual testing thereafter, to verify they are using accepted organic farming practices.
Starbucks has offered certified organic coffee since 2000. In fiscal 2002, we purchased over 1.7 million pounds (770,000 kilograms) of certified organic coffee.
Kopi organik ditanam tanpa menggunakan sintetis, herbisida pestisida atau pupuk kimia. Praktek ini tumbuh membantu menjaga lingkungan yang sehat dan air tanah yang bersih. Setelah dipanen, biji kopi harus diproses di pabrik organik bersertifikat dan fasilitas pemanggangan untuk dijual sebagai bersertifikat organik.
Banyak dari kita membeli kopi yang ditumbuhkan dengan metode organik tetapi tidak bersertifikat seperti itu. Sertifikasi resmi membutuhkan peternakan untuk menyerahkan tiga tahun pengujian tanah, dan pengujian tahunan sesudahnya, untuk memverifikasi mereka menggunakan diterima praktek pertanian organik.
Starbucks telah menawarkan kopi organik bersertifikat sejak tahun 2000. Pada tahun fiskal 2002, kami membeli lebih dari 1,7 juta pound (770.000 kilogram) kopi organik bersertifikat.
Tidak ada komentar:
Posting Komentar